De startpagina voor ondernemers van Gelderland

Inkoopmanagement Gelderland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Inkoopmanagement Gelderland

Coppa Consultancy

Coppa is uw partner op het gebied van inkoop, logistiek en samenwerking. Onze medewerkers vergroten inkoopkracht, verbeteren logistieke processen en optimaliseren in- en externe samenwerking binnen uw organisatie.

Bezoek website Coppa Consultancy

IM-mens

IM-mens beschikt over interimmanagers met ervaring in logistieke en productie management functies. Zij beschikken over specifieke kennis of branche ervaring waardoor de interimmanagers van IM-mens snel in staat zijn om op tijdelijke basis die ondersteuning te geven die wordt gevraagd.

Bezoek website IM-mens

20/20 vision Europe

20/20 vision Europe is een Nederlands bedrijf dat succesvolle standaard oplossingen biedt voor uw gehele proces van budget tot betaling en digitale berichtuitwisseling. Wij ontwikkelen onze oplossingen zelf, waardoor wij snel kunnen inspelen op veranderingen in de markt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Rijswijk 
Displaying 2020 vision.jpg
 

Bezoek website 20/20 vision Europe

de Jong & Laan

De accountants en adviseurs van de Jong & Laan weten alles van de verschillende fases van een bedrijf. Wij durven namelijk te beweren dat we ook heel ondernemend zijn, net als u. We weten hoe het is om een bedrijf te beginnen. Welke vragen bij een ondernemer door het hoofd spoken, welke emoties komen kijken bij een bedrijfsopvolging en hoe u het beste een pand kunt financieren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Vroomshoop 
DJL

 

Bezoek website de Jong & Laan

M-consultants

Wij helpen u bij het realiseren van complexe organisatieveranderingen waarbij een belangrijke (innovatieve) ICT component betrokken is. M-consultants werkt op het raakvlak van business en ICT en zet haar ervaren en goed opgeleide medewerkers graag in om uw bedrijfsprocessen te verbeteren.

Bezoek website M-consultants

NCOI-BusinessSchool

NCOI Business School is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste business school voor werkende mensen in Nederland. De vele keuzemogelijkheden in combinatie met de grote flexibiliteit maakt NCOI Business School bijzonder interessant. NCOI Business School weet hoge kwaliteit te combineren met zeer acceptabele tarieven. Het zal u dan ook niet verwonderen dat vele organisaties er definitief voor hebben gekozen hun werknemers door NCOI Business School te laten opleiden.

Bezoek website NCOI-BusinessSchool

Pro Mereor

Als onafhankelijk inkoopkenniscentrum ondersteunt Pro Mereor het bedrijfsleven en overheid op strategisch en tactisch niveau. Onze consultants en juristen beschikken over een ruime marktexpertise en kunnen bogen op klinkende resultaten.

Bezoek website Pro Mereor

Win Advies

WIN advies, inkoop en organisatie is een multidisciplinair adviesbureau, dat actief is op tal van terreinen zowel binnen de profit- als nonprofit sector. Ondersteuning in de breedste zin van het woord is onze kernactiviteit. Daar waar u zich primair richt op uw kernactiviteiten, worden de ondersteunende processen van uw organisatie door ons opgezet en begeleid. Indien nodig wordt uw personeel door ons opgeleid of bijgeschoold.

Bezoek website Win Advies

Schuiteman Accountants & Adviseurs

Schuiteman biedt al meer dan 40 jaar een hoogwaardige dienstverlening waarbij een sterke persoonlijke betrokkenheid van het grootste belang is. En dat vinden onze relaties ook. Zij merkten massaal in een onafhankelijk recent gehouden klanttevredenheidsonderzoek "het persoonlijke contact" aan als sterkste punt. Niet voor niets heeft meer dan 70% van hen ons al eens bij een ander bedrijf aanbevolen.

Bezoek website Schuiteman Accountants & Adviseurs

Taurus Corporate Finance

Taurus Corporate Finance is trots op haar team, want deze mensen maken het verschil. Onderstaand ziet u een overzicht van onze medewerkers en hun specialisme. Hierdoor zijn we in staat om onze klanten van A tot Z te begeleiden bij een overname, een waarderings- of een financieringsvraagstuk.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Eibergen, Deventer 
home

Bezoek website Taurus Corporate Finance