De startpagina voor ondernemers van Gelderland

Kantoor Gelderland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Kantoor Gelderland

All Office

All Office is een landelijk samenwerkingsverband van kantoorspecialisten die zich richten op de zakelijke markt. Samenwerken heeft vele voordelen, ook voor u. Door het voeren van een gezamenlijk assortiment realiseren de ondernemers van All Office scherpe prijzen.

Bezoek website All Office

DROS Schoonmaakdiensten

DROS schoonmaakdiensten levert al sinds 1985 perfect schoonmaakwerk. Kwaliteit, service en vakmanschap hebben er door de jaren heen voor gezorgd dat wij gespecialiseerd zijn in; interieurverzorging, glazenwassen, eenmalige schoonmaak, gevelreiniging, vloeronderhoud en tapijtreiniging.

Bezoek website DROS Schoonmaakdiensten

VHK

De specialist op het gebied van papier, kantoorartikelen, kantoormachines en supplies. Wat betreft papier zelfs marktleider in Gelderland. VHK kantoorartikelen bestaat uit een groothandel en een aparte winkel in de binnenstad van Arnhem.

Bezoek website VHK

Vurion

Met gepaste trots zullen wij u tevens ónline van dienst proberen te zijn op het gebied van christelijke boeken en muziek. Ook kantoorartikelen en familiedrukwerk zijn toegevoegd aan ons bestaande assortiment van hobbyartikelen en het aanbod van workshops.

Bezoek website Vurion

AmDkoeriers

AmDkoeriers is een betrouwbaar en klant gericht Koeriersbedrijf dat staat voor Service, Kwaliteit en Zekerheid, Wij stellen de wensen en behoeftes van onze klanten centraal. Onze diensten bestaan uit: Snel transporten, 24 uur zendingen. Nachtdistributie, Spoedeisende Koeriersdiensten en Transporten. Dit ook Internationaal mogelijk. Of het nu gaat om een document of pallet.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg 
Displaying AmDkoeriers.png

Bezoek website AmDkoeriers

iLocate

Op iLocate kunt u gratis zoeken naar zakelijke ruimten die te huur of te koop staan. U vindt bij iLocate een aanbod van meer dan 50.000 kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en winkelruimtes. Van een kleine flexibele werkplek tot een groot distributiecentrum, u vindt alles onder één dak bij iLocate. Heeft u een interessante ruimte gevonden op iLocate? Toon uw interesse in een object en kom vrijblijvend in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u extra informatie kunt opvragen of u direct een bezichtiging kunt inplannen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam
Afbeeldingsresultaat voor Ilocate
 

Bezoek website iLocate

Flexas

Kantoorruimte huren via Flexas.nl? In meer dan 170 steden in Nederland verhuren wij geschikte kantoorruimte en bedrijfsruimte. Direct beschikbaar en zowel geschikt voor starters als grote ondernemingen. Kijk hieronder voor ons huuraanbod in enkele populaire plaatsen, zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Almere en Eindhoven. Natuurlijk hebben wij in veel meer steden beschikbare kantoorruimte, deze kun je vinden via de zoekoptie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Kantoorruimte huren via Flexas.nl
 

Bezoek website Flexas