De startpagina voor ondernemers van Gelderland

Hypotheekadvies Gelderland.jpg

Voor en door ondernemers

 

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

 

U bent hier

Hypotheekadvies Gelderland

Absoluut de Beste

Bij ons vindt u actuele en objectieve informatie op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Ons belangrijkste doel is om de particuliere consument èn ondernemer van dusdanig goede informatie en adviezen te voorzien, dat zowel de kwaliteít als de príjs van de hypotheek, pensioen of verzekering uitstekend is.

Bezoek website Absoluut de Beste

Fred Groen Financieel Advies

Fred Groen Financieel Advies is een 100% onafhankelijke financieel dienstverlener, die voor cliënten bemiddelt en adviseert in hypotheken en aanverwante financiële producten (verzekeringen, pensioenen, belastingen en sparen).

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Apeldoorn
Fred Groen Financieel Advies
 

Bezoek website Fred Groen Financieel Advies

Avero Achmea

Uw zakelijke hypotheek goed geregeld!Speciaal voor de ondernemer heeft Avéro Achmea een hypotheek, die aansluit bij uw wensen.

Bezoek website Avero Achmea

Financieel Adviesgroep Apeldoorn B.V.

Financieel Adviesgroep Apeldoorn B.V. is een landelijk werkend bedrijf waar de belangen van de klant voorop staan. In een normale Nederlandse taal die iedereen begrijpt, dus geen dure en moeilijke woorden op papier of aan de telefoon. Ons streven is maatwerk leveren aan onze klanten, wij werken landelijk en streven naar een goed product.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Apeldoorn 

Bezoek website Financieel Adviesgroep Apeldoorn B.V.

Huisgarant

Bij Huisgarant is het mogelijk voor zelfstandig ondernemers, ZZP-ers en uitzendkrachten om een hypotheek af te sluiten. Er wordt op een deskundige en betrouwbare wijze een inventarisatie gemaakt van uw financiële toekomst. Op deze wijze wordt de best passende hypotheek voor u gezocht.

Bezoek website Huisgarant

Horizon Financieel Advies

Horizon Financieel Advies is een financiële dienstverlener met veel kennis en ervaring. Uitstekende kwaliteit van het advies, een hoog niveau van serviceverlening, persoonlijk contact en goede internetmogelijkheden, dit alles tegen een scherpe prijs. Dit zijn in het kort de speerpunten binnen onze onderneming.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Almere 

Bezoek website Horizon Financieel Advies

Hypotheker

De Hypotheker helpt je graag wegwijs te worden in de vele mogelijkheden op het gebied van hypotheken en het kopen van een huis. Onze hypotheekadviseurs begeleiden en adviseren je kosteloos gedurende het hele hypotheek traject. Van de eerste oriëntatie tot het bezoek aan de notaris en van de taxatie tot en met de voorlopige teruggaaf.

Bezoek website Hypotheker

Van der Meer financiële diensten

Van der Meer Financiële Diensten is een 100% onafhankelijk financieel dienstverlener. Persoonlijk, objectief en deskundig advies waar u financieel beter van wordt! Ons uitgangspunt is dat u financieel beter wordt van ons advies. Of het nu gaat om een hypotheek, verzekering, pensioen of krediet, úw financieel voordeel is altijd groter dan de kosten van onze dienstverlening!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Elburg 
Van der Meer banner Logo

Bezoek website Van der Meer financiële diensten

Clemens Financieel Advies

Clemens Financieel Advies is een klein familiebedrijf met een persoonlijke benadering. Wij onderscheiden ons van andere tussenpersonen en adviesketens omdat wij bewust kiezen voor een lagere premie voor de klant ten koste van onze provisiebeloning. Hierdoor kunnen wij qua prijs en voorwaarden concurreren met de directe verzekeraars terwijl wij met onze persoonlijke service een unieke toegevoegde waarde bieden die door onze klanten zeer wordt gewaardeerd.

Bezoek website Clemens Financieel Advies

Independer

Independer is opgericht uit idealisme. Met zo’n 170 Independers zetten we ons met veel passie in om de verzekeringswereld beter en overzichtelijker te maken. Voor jou onderhandelen we met verzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste premies. Zo halen we het beste in hen naar boven. Wij vergelijken, adviseren en helpen jou met het afsluiten van een verzekering.

Bezoek website Independer

Rabobank

Financiële ruimte uit uw BV gebruiken voor de aanschaf van uw droomhuis of een verbouwing. U wist niet dat dit kon? Uw accountmanager Private Banking zoekt de beste optie voor u, zodat u optimaal kunt profiteren van de financiële voordelen. Natuurlijk wilt u als ondernemer ook privé profiteren van de financiële mogelijkheden van uw bedrijf.

-  Bedrijfsomvang: Groot
Hoofdlocatie: Utrecht

Bezoek website Rabobank

Schut Financiële Planning

Vanuit ons kantoor in Almere brengen wij samen met u in kaart welke financiële oplossing het beste bij uw situatie past.

Bezoek website Schut Financiële Planning

Langen & Partners Financiële Planning

Langen & Partners geeft totaaladvies op het gebied van makelaardij en financiële dienstverlening. Wij verzorgen makelaarsdiensten als aankoop, verkoop, verhuur, taxatie en beheer. Op financieel gebied kunt u terecht voor hypotheken, Financial Life Planning, assurantiën, belastingconsult, administratieve diensten, vermogensplanning en estateplanning.

Bezoek website Langen & Partners Financiële Planning

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

GeldXpert

GeldXpert Zakelijk is een no-nonsense organisatie. Dat betekent: daadkracht, deskundige aanpak, korte lijnen en oplossingen op maat. Deskundige medewerkers met brede ervaring, staan altijd voor u klaar en geven een goed onderbouwd en gedegen advies. In samenspraak met u wordt een pakket aan verzekeringen samengesteld, dat op uw specifieke situatie en uw onderneming is toegespitst. Onze producten en diensten onderscheiden zich door maximale kwaliteit tegen de scherpste prijsstelling.

Bezoek website GeldXpert

Exclusief Financieel Advies

We kunnen u veel toegevoegde waarde en tips geven in een adviesgesprek, echter de eerste verdienste is een goede dekking voor een heel voordelige prijs. Een nauwkeurige indictie kunnen we u in een minuut telefonisch doorgeven. Dan weet u of een afspraak interessant voor u is. Alle zaken die van belang zijn voor een ondernemer kunnen in een gesprek aan de orde komen.

Bezoek website Exclusief Financieel Advies

Paul Soetekouw Financieel Advies

Het financieel adviesbureau hecht veel waarde aan persoonlijk contact. In onze werkwijze staat een persoonlijke benadering dan ook centraal. Samen analyseren we uw financiële situatie en plaatsen uw financiële vraagstukken in een bredere context. Daarna stelt de hypotheekadviseur een financieel plan voor u op en helpt u bij het zetten van vervolgstappen. Op deze manier begeleiden we u bij het vinden van de juiste hypotheek. Eén die bij u en uw financiële situatie past.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Beneden- Leeuwen
Paul Soetekouw
 

Bezoek website Paul Soetekouw Financieel Advies

Waterman Advies BV

Verzekeren zoals u dat wilt. Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden: 1= Persoonlijk advies van een adviseur, 2=Telefonische helpdesk 3=Zelf verzekeren via onze digitale verzekeringswinkel.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Apeldoorn
Logo Waterman Advies BV

Bezoek website Waterman Advies BV

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr