De startpagina voor ondernemers van Gelderland

Marketing Gelderland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Marketing Gelderland

BrownFish

Internet marketing is een lastig vakgebied, waar veel valkuilen op de loer liggen. Er spelen veel facetten mee die erg complex zijn. Bij BrownFish weten we exact wat we doen. We hebben de meest effectieve manier van Online Marketing ontwikkeld. Online Marketing (ook wel internet marketing genoemd) is essentieel voor het succes van uw nieuwe website. BrownFish haalt door doeltreffende internetmarketing rendementen van minimaal 700%.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Zwolle
BrownFish Online Marketing SEO en Conversie

Bezoek website BrownFish

Idiomorf Infographics

Idiomorf infographics is opgericht met als doel kennis beter over te brengen door tekeningen en animaties te gebruiken. Steeds vaker worden we geconfronteerd met nieuwe technologische ontwikkelingen, wetenschappelijke vragen en geografische veranderingen. Op de website staan voorbeelden van tekeningen en animaties hierover.

Bezoek website Idiomorf Infographics

Influx PR

Influx PR heeft uitgebreide expertise opgebouwd binnen de automatiserings- en ICT-sector, grafische industrie, post- en documentverwerkingsmarkt en retailbeveiliging. Maar ook organisaties uit andere sectoren kunnen bij ons terecht voor het professionaliseren van hun public relations.

Bezoek website Influx PR

Bureau Strak

Bureau Strak is een creatief marketingbureau, gevestigd in Hardenberg, met een focus op online. We zijn on-life. De perfecte combinatie tussen online en offline en we staan midden in het leven. We snappen wat merken moeten doen om zowel online als offline de doelgroep te raken. Dat vormt onze campagnes. Met die campagnes geven we merken ook een online gezicht. Bureau Strak is een digitaal marketingbureau. We ademen internet. We sturen op resultaat, maar altijd met een creatieve invalshoek. Zo krijgen onze opdrachtgevers altijd wat ze nodig hebben en vaak nog meer.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hardenberg 
Displaying Strak.png
 

Bezoek website Bureau Strak

Jes Marketing en Organisatie

Markten zijn constant in beweging. Evenals de opvattingen, voorkeuren, wensen en eisen van uw klanten. U moet daarom snel, efficiënt en effectief kunnen inspelen op de veranderende behoeften van uw klanten, JES Marketing Onderzoek kan u daarbij ondersteuen.

Bezoek website Jes Marketing en Organisatie

LetsStat

LetsStat is al meerdere jaren een betrouwbare statistiekendienst voor haar partners en klanten.

Bezoek website LetsStat

Lime Square marketing & communicatie

LimeSquare staat u graag ter zijde bij de ontwikkeling van uw marketingconcepten. Of het nu gaat om het marketingplan voor een heel jaar of de uitwerking van een tussentijdse marketingactie, wij beschikken over de kennis en ervaring om samen met u een goed onderbouwd en krachtig marketingconcept op te stellen.

Bezoek website Lime Square marketing & communicatie

Marieke Karssen

Nieuwe media, web, ICT, projectleiden, adviseren en uiteindelijk zorgen dat het werkt. Dat is mijn werk en het is zo gegroeid omdat ik in staat ben om zowel de communicatieve aspecten als de technische en organisatorische aspecten van een probleem te zien.

Bezoek website Marieke Karssen

Phedra Project

Phedra Project is specialist in groeiprojecten. Onze kennis en ervaring ligt op het gebied van marketing, communicatie en Internet. We werken alleen voor de zakelijke markt omdat daar onze kracht ligt. We richten ons met name op kleine en middelgrote ondernemingen die willen groeien, maar niet willen investeren in een kostbare internet of een marketingafdeling.

Bezoek website Phedra Project

Villa DM

Villa DM heeft een eigen aanpak om succesvolle DM-campagnes te ontwikkelen. Door onze campagnes te baseren op bewezen concepten, door uitgebreid te testen, door onze lage overheadkosten en door met uw geld om te gaan als met het onze, zijn we vaak in staat om betere resultaten te bereiken voor onze opdrachtgevers.

Bezoek website Villa DM

Voomies

Voomies is een full service communicatiebureau met een scherp oog voor de (her)positionering van organisaties, projecten, mensen, producten/diensten en merken. Met een kleine vaste kern en een geselecteerd aantal freelancers en zzp´ers regisseren we enthousiast, daadkrachtig, pragmatisch en met kennis van zaken, zowel interne als externe communicatietrajecten.

Bezoek website Voomies

AdResults

Ons doel is om de beste resultaten uit de online marketing campagnes van onze klanten te halen. Alles draait om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van!

- Groningen
- Middelgroot

Bezoek website AdResults

Click

Met vallen en opstaan zijn we uitgegroeid tot allround online marketing bureau. Met een veelzijdig team van specialisten die voor u de diepte in gaan. Allemaal zijn we opgegroeid met internet. Toch maken we nog dagelijks mooie momenten van verwondering mee. Die delen we graag met u. Nooit klaar, nooit uitgeleerd. Die mentaliteit en gretigheid kenmerken onze online experts. U profiteert daarvan. Als bevlogen online kennisbedrijf weven we úw draden in het wereldwijde web.

 

- Heerenveen, Groningen & Amsterdam
- Groot

Bezoek website Click

3w Media

Een visuele boodschap met tekst beschikt over een grote kracht om mensen te informeren, inspireren en motiveren. 3w Media is gespecialiseerd in alle vormen van visuele communicatie. U kunt als ondernemer profiteren van ons uitgebreide netwerk van alle denkbare (creatieve) specialiteiten. Wij verzorgen namelijk meer dan alleen het ontwerpen en technisch realiseren van websites.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Eindhoven 
Displaying 3wmedia.jpg

Bezoek website 3w Media

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

SMID-IT Full Service Internet Bureau

Wij zijn een internetmarketing bureau met ambitie maar ook kennis op het complexe vakgebied van o.a. Leadgeneratie, online marketing strategie, optimalisatie van websites & webshops als ook internet marketing campagnes. Door de kennis op Bedrijfsvoering, Marketing & Sales en Techniek te combineren zijn wij een ideale partner voor veel bedrijven. Omdat wij continue bij blijven op het complexe gebied van internet marketing en technieken kunnen wij u optimaal ondersteunen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Arnhem 
Afbeeldingsresultaat voor SMIDIT internet
 

Bezoek website SMID-IT Full Service Internet Bureau