De startpagina voor ondernemers van Gelderland

Strategie en Visie Gelderland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Strategie en Visie Gelderland

Adcomma

Interim professional op strategie, ontwikkeling en implementatie van marketing en communicatie concepten.

Bezoek website Adcomma

CROP

CROP is een partner die denkt en handelt als een ondernemer. Wij weten wat er speelt in uw bedrijf en in uw markt en vinden het vanzelfsprekend om hands-on mee te werken en betrokken te zijn bij onze klanten. Ook de vennoten werken mee in de dagelijkse praktijkvoering. Samen werken we aan hetzelfde doel: het beste praktische resultaat voor de ondernemer.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Amersfoort, Arnhem, Ede, Hoofddorp, Nieuwegein 
Afbeeldingsresultaat voor Crop arnhem

Bezoek website CROP

Buck Consultants International

Buck Consultants International onderzoekt, adviseert, implementeert en voert projectmanagement uit op het gebied van economie, ruimte, infrastructuur, vastgoed en logistieke ketens. Daarbij gaat het om strategisch-conceptuele projecten én operationele adviezen. Voor bedrijven én overheden. Nationaal én internationaal.

Bezoek website Buck Consultants International

Iris Belastingconsultancy

IRIS Belastingconsultancy is er speciaal voor de kleine ondernemer/ZZP'er en starter. Een accountant is vaak een erg dure kostenpost en voor deze groep vaak ook helemaal niet nodig. Goed belastingadvies verdient zichzelf terug! Waarom zelf alle moeite nemen om de belastingwetgeving proberen te doorgronden? IRIS Belastingconsultancy neemt je de zorg uit handen en verzorgt de belastingaangifte vakkundig, nauwkeurig en op korte termijn!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Vuren 

Bezoek website Iris Belastingconsultancy

Conclavis

Conclavis, Geert Nijkamp, begeleidt bedrijven op internet gebied. Ik leer bedrijven hoe ze van het internet een werkend instrument kunnen maken. De doelstelling is vaak om via een verbeterde vindbaarheid van de website meer bezoekers te genereren en vervolgens meer omzet te realiseren.

Bezoek website Conclavis

Ros Managementregie

We zijn graag uw partner en vraagbaak als uw onderneming veranderingen door maakt. Die veranderingen kunnen te maken hebben met de wens om uw onderneming te waarderen, te verkopen, opnieuw in te richten en te herstructureren. Maar ook de omslag naar een plotselinge verliessituatie of ingrijpen door uw bankier. Reorganisaties kunnen soms nodig zijn of een interim die tijdelijk inspringt omdat u gewoon extra handen nodig heeft om uw organisatie weer in lijn te brengen met hetgeen u voor ogen had. Onze aanpak is simpel: Kom op tijd, doe wat je zegt, heb respect en maak het verschil. Dat is ROS.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Deventer, Eibergen 
Afbeeldingsresultaat voor ros management regie

Bezoek website Ros Managementregie

De Kok & Partners

Wij zijn een klein zelfstandig en onafhankelijk adviesbureau. Al meer dan 10 jaar richten wij ons op het benutten van de mogelijkheden als gevolg van actuele maatschappelijke (bestuurlijke) en bedrijfsmatige (markteconomische) ontwikkelingen.

Bezoek website De Kok & Partners

Middenduin Groep

Middenduin biedt haar cliënten een volledig aanbod van advies- en managementdiensten, en combineert deze diensten met kennis van specifieke sectoren en werkgebieden. Onze administratieve, corporate finance, juridische, HRM, organisatieadvies en managementdiensten zijn bovendien uitstekend met elkaar te combineren waardoor Middenduin maatwerk en geïntegreerde dienstverlening kan bieden. Hiermee ondersteunen wij onze cliënten bij het bereiken van hun zakelijke doelen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Amersfoort, Nijkerk

Bezoek website Middenduin Groep

Hessel Marketing & Communicatie

Wij kunnen u adviseren bij al uw marketing en communicatieactiviteiten en bij de ontwikkeling en uitvoering en ontwikkeling van uw strategie.

Bezoek website Hessel Marketing & Communicatie

HLB van Daal & Partners

Van uw accountant, fiscalist of (juridisch) adviseur mag u een praktijkgerichte en slagvaardige opstelling verwachten. Zelf werkt u toch niet anders? Wij zorgen voor een vlotte, adequate en persoonlijke afhandeling van uw bedrijfseconomische en/of financiële vragen. Natuurlijk, controleren en rapporteren is onze basis. Maar we denken vanzelfsprekend mee over uw toekomst en die van uw onderneming. Wij zijn ondernemers, net als u.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Waalwijk 
Afbeeldingsresultaat voor hlb van daal

Bezoek website HLB van Daal & Partners

Krill Strategy Design & Organization Development

KRILL-SDOD levert advies, procesmanagement en coaching op maat voor de leiding van professionele zakelijke dienstverleners en middelgrote en grote ondernemingen.

Bezoek website Krill Strategy Design & Organization Development

Orios

Orios is specialist in internet strategie en communicatie. Orios helpt ondernemers om tot een succesvol gebruik te komen van het internet als marketing- en communicatekanaal. Speciaal voor het MKB heeft Orios zeer betaalbare (totaal) concepten om een succesvolle website op te zetten of een website succesvol te maken.

Bezoek website Orios

The Art of Managment

Strategie–ontwikkeling en strategie–implementatie zijn geen eenmalige activiteiten. Zij zijn verankerd in de besturende processen van een organisatie. Op deze site wordt uitgebreid ingegaan op de werking van strategie.

Bezoek website The Art of Managment

Van Welie Accountants

Strategisch plannen is voor ondernemers heel belangrijk. Zij moeten altijd met de toekomst bezig zijn. Van Welie Accountants kan u uitstekend advies geven op dit gebied.

Bezoek website Van Welie Accountants

Siebert & Wassink

Siebert & Wassink adviseert organisaties bij het aannemen, het ontwikkelen en het vertrek van professionals en leidinggevenden. Door jarenlange expertise en betrouwbaar vakmanschap is Siebert & Wassink gegroeid tot het toonaangevende personeelsadviesbureau in Oost Nederland.

- Middelgroot
- Enschede, Lichtenvoorde

Bezoek website Siebert & Wassink

VOV Consultancy

Competentieontwikkeling en strategisch personeelsbeleid zijn dé instrumenten voor zorgorganisaties om personeel te kunnen blijven aantrekken, werven, optimaal in te zetten en te binden en boeien. Voorts is het noodzaak te komen tot zelforganiserende teams met veel minder en ander management en staf bij veel zorginstellingen en onderwijsinstellingen.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Zutphen

 

Bezoek website VOV Consultancy

Alfa Accountants & Adviseurs

Financiële dienstverlening is een speelveld dat continu verandert. Daarom vindt u bij Alfa ruim 750 specialisten in accountancy en bedrijfsadvies op 27 vestigingen in het land. Alfa heeft niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemersbestaan, maar ook voor de menselijke kant. Dus waar uw bedrijf ook staat wij zijn overal dichtbij.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Wageningen 

Bezoek website Alfa Accountants & Adviseurs

accon avm

accon avm is de advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB. Als advies- en kennisorganisatie streven wij ernaar ondernemen aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met onze eersteklas diensten en advies stimuleren wij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Anrhem 

Bezoek website accon avm

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

Claassen, Moolenbeek & Partners

Al onze partners delen ons enthousiasme voor ondernemerschap. Dat is wezenlijk iets anders dan het “managen” van een onderneming. Door onze eigen ontwikkelde methodieken sterken we uw organisatie. Als het gaat om investeringsbeslissingen, ontwikkelingsmogelijkheden en/of marktaanpak. (lees hier over op de site, menu items diensten of casussen).

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Eindhoven 

Bezoek website Claassen, Moolenbeek & Partners