De startpagina voor ondernemers van Gelderland

Erfrecht Gelderland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Erfrecht Gelderland

De Notaris

Op deze site kunt u diverse informatie vinden over erfenis & successie. Tevens kunt u er terecht voor aanverwante onderwerpen zoals bedrijfsopvolging.

Bezoek website De Notaris

Erfwijzer

Deze site probeert je wegwijs te maken in de wereld van het erfrecht en, als je dat wilt, in contact te brengen met gespecialiseerde mediators en nalatenschapsafwikkelaars. Met mediation kunnen conflicten worden opgelost en nalatenschapsafwikkelaars bieden je hulp bij de afhandeling van de erfenis.

Bezoek website Erfwijzer

Gibo Groep

Met de invoering van het nieuwe erfrecht is er veel veranderd. Wij informeren u over de nieuwe regels en mogelijkheden en adviseren over testamenten, afwikkeling van nalatenschappen, bedrijfsopvolgingsfaciliteiten, schenkingen, schenkings- en successieaangiften en verdelingen.

Bezoek website Gibo Groep

Flynth

Flynth is een landelijke organisatie, die lokaal goed vertegenwoordigd is en de taal van de klant spreekt. Onze adviseurs bieden persoonlijk advies, met gevoel voor ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Dat doen ze enthousiast en gedreven. Want ondernemen inspireert niet alleen ondernemers, maar ook hun adviseurs!

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Arnhem 

Bezoek website Flynth

Phijffer Advocaten

Wij verlenen rechtsbijstand op een groot aantal rechtsgebieden. Deze bijstand kan bestaan uit advisering, maar natuurlijk ook uit het voeren van gerechtelijke procedures. Tot onze cliënten behoren particulieren en middelgrote en kleine ondernemingen met activiteiten in de industrie, handel en transport, zakelijke dienstverlening, de zorg en de middenstand.

Bezoek website Phijffer Advocaten

Rijksoverheid

Op deze website staat een schat aan informatie van de rijksoverheid. Om ervoor te zorgen dat deze informatie voor iedereen toegankelijk is, heeft Postbus 51 een grotendeels toegankelijke website voor mensen met een functiebeperking.

Bezoek website Rijksoverheid

Schenkingen en successie

Een overzicht van artikelen en teksten die het erfrecht en de successierechten behandelen.

Bezoek website Schenkingen en successie

Nysingh Advocaten-Notarissen

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseren wij onder andere sectoren als de overheid, de zorg, food & agri, het onderwijs en familiebedrijven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Apeldoorn, Arnhem, Zwolle

Bezoek website Nysingh Advocaten-Notarissen