De startpagina voor ondernemers van Gelderland

Incasso Gelderland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Incasso Gelderland

Deurwaarder Soer

Deurwaarderspraktijk R.J. Soer B.V. in Groenlo is een sedert 1998 bestaand deurwaarderskantoor die u gaarne van dienst wil zijn bij het incasseren van vorderingen.

Bezoek website Deurwaarder Soer

Zandberg Advocaten

Zandberg advocaten is een ambitieus advocatenkantoor met een informele sfeer. Advocaat mr. J. Zandberg en advocaat mr. J. Welles staan u graag bij in juridische procedures op allerlei terreinen. Voor ondernemer en particulier zijn wij de aangewezen advocaat.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Zevenaar
Zandberg Advocaten – Zevenaar

Bezoek website Zandberg Advocaten

Gugumo Collect

Gugumo Collect is toonaangevend als het gaat om het innen van vorderingen bij particulieren en bedrijven. De belangen van onze opdrachtgevers staan voor ons hoog in het vaandel. Door persoonlijk contact, uitgekiende automatisering en duidelijke afspraken slagen wij er dikwijls in een doeltreffend incassoresultaat te bereiken. Uw klantrelatie verliezen wij hierbij niet uit het oog.

Bezoek website Gugumo Collect

Arslan & Ter Wee Advocaten

Of u nu particulier bent of ondernemer: U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht. Wij werken met oog voor detail, maar zonder het grotere perspectief uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht, fusies en overnames, wij zijn van alle markten thuis. Onze veelzijdigheid gaat nooit ten koste van onze specialistische kennis. Onze advocaten werken in afzonderlijke secties maar maken veelvuldig gebruik van elkaars kennis en specialisatie. Door deze manier van samenwerken kunnen wij u altijd de kwaliteit bieden die uw zaak verdient.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Zwolle 

Bezoek website Arslan & Ter Wee Advocaten

Incassobureau Apeldoorn

Al sinds 1998 incasseren wij facturen voor bedrijven en particulieren. Met een team van juristen en een zakelijke aanpak zoeken wij in elke zaak de snelst mogelijke oplossing. Dat is onze uitdaging. Wij werken samen met: gerechtsdeurwaarders, advocaten en informatiebureau's zodat wij u op alle gebieden optimaal van dienst kunnen zijn.

Bezoek website Incassobureau Apeldoorn

DAS

Wij maken juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, ruim 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Afbeeldingsresultaat voor das rechtsbijstand

Bezoek website DAS

Incassobureau Inschakelen

Alle incassobureaus in onze incasso coöperatie zijn gespecialiseerd in de incasso van openstaande vorderingen namens UW bedrijf, dit levert u direct veel voordeel en besparingen op.

Bezoek website Incassobureau Inschakelen

Centraal Invorderings Bureau

Het CIB hanteert verscheidene methodes om in contact te komen met wanbetalers. Door intensieve, maar gepaste communicatie met een wanbetaler weten wij onze relaties te verrassen met hoge incassoscores. Het CIB heeft een eigen effectieve methodiek ontwikkeld voor het innen van uw onbetaalde nota’s. Wij hebben de hoofdlijnen van dit traject voor u op een rijtje gezet.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Rotterdam 

Bezoek website Centraal Invorderings Bureau

Incassoregister.nl

Incassoregister.nl is het meest effectieve online incassobureau. Onze gedachte is dat u alles zelf in de hand houdt. Op deze manier is het incasseren van debiteuren het effectiefst, snelst en voordeligst. Wat wij doen is u begeleiden bij dit proces. Zo maken wij de dagvaardingen voor u op en houden het proces middels deze site in de gaten.

Bezoek website Incassoregister.nl

M. Karreman Gerechtsdeurwaarder

U bent bij ons aan het juiste adres voor een breed scala aan juridische diensten, met name incasso en debiteurenbeheer, dit naast het ambtelijk werk als gerechtsdeurwaarder.

Bezoek website M. Karreman Gerechtsdeurwaarder

Perfect Incasso

Perfect Incasso staat garant voor een snelle behandeling van uw incasso nadat u zelf uw debiteur heeft aangeschreven. Zonder resultaat kunt u uw vordering bij ons indienen.

Bezoek website Perfect Incasso

PLS Incasso

In 1997 zijn we begonnen onder de naam Para Legal Services B.V. Met als doel: het vormen van een verlengstuk van uw debiteurenadministratie. Wij zorgen dat de betaling van úw facturen bij uw afnemers voorrang krijgt, zodat uw liquiditeitspositie verbetert. Onze actieve aanpak heeft een hoog slagingspercentage.

Bezoek website PLS Incasso

Salus Juristen

U krijgt uw geld niet? Onze juristen kunnen de meest voorkomende vorderingen voor u effectief en snel incasseren, no cure no pay en vaak zelfs zonder bijkomende kosten voor u.

Bezoek website Salus Juristen

Van Meggelen B.V. Gerechtsdeurwaarders

Vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen. Eigenschappen die ons kantoor in ruime mate bezit, waarmee wij ons al jarenlang onderscheiden en een behouden vaart bieden aan onze clienten.

Bezoek website Van Meggelen B.V. Gerechtsdeurwaarders

Groenewegen & Partners Gerechtsdeurwaarders

Groenewegen en Partners zorgt voor beter betalende klanten. Snel, professioneel en met respect voor uw klantrelatie. Onze professionele incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders zorgen er, samen met u, voor dat u bij debiteuren met een achterstand meteen een voorsprong neemt. En dus niet achter de feiten aanloopt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Utrecht
Groenewegen logo
 

Bezoek website Groenewegen & Partners Gerechtsdeurwaarders

SGH-groep

Van den Bos, Jansen en Kersten hebben als deurwaarder en incassobureau al 60 jaar ervaring in het incasseren van vorderingen, het voeren van juridische procedures en het uitvoeren van ambtelijke taken in Overijssel en Gelderland.

Bezoek website SGH-groep

Reaud Juridisch Advies

Reaud is een fris en innovatief juridisch adviesbureau dat in 2012 geboren werd. De eerste voorbereidingen, in de vorm van conceptplanning, begonnen in januari 2011 en in februari 2012 was Reaud operationeel. De insteek bij de oprichting van Reaud was het aanbieden van een laagdrempelig en financieel aantrekkelijke vorm van juridisch advies voor particulieren en zakelijke partijen door het adviesbureau in een zo afgeslankt mogelijke vorm te voeren.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Didam
Reaud.nl | Juridisch Advies en Incasso

Bezoek website Reaud Juridisch Advies

Janssen & Janssen

Transparant, deskundig en effectief. Zo werkt Janssen & Janssen, op verschillende locaties verspreid over heel Nederland. U heeft aan ons een ervaren partner in creditmanagement, incasso en juridisch advies. Wij vinden openheid naar onze opdrachtgevers erg belangrijk. Daarom heeft u bij ons altijd en overal inzicht in de voortgang van uw project.

- Bedrijfsomvang: Groot
- Locaties: Eindhoven, Roosendaal, Emmen, Goes, Nijmegen, Maastricht, Roermond

Bezoek website Janssen & Janssen

Wolleswinkel Advocaten

U bent op zoek naar een juridisch dienstverlener. Wij stellen ons graag aan u voor. Wolleswinkel Advocaten is een ervaren en betrouwbare partner op het gebied van juridisch advies en vertegenwoordiging in procedures. Wij zijn dienstverlener in hart en nieren: Uw belang is onze zorg. Wolleswinkel Advocaten denkt met u mee. Juist daarom zijn wij niet bang om, als het nodig is, tegengas te geven.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Barneveld
Wolleswinkel Advocaten

Bezoek website Wolleswinkel Advocaten

LPL Advocaten

Een echte advocaat is wel onafhankelijk van uw rechtsbijstandsverzekeraar en heeft maar één belang, namelijk uw belang, te dienen. Advocaten hebben, na de universitaire studie, een gedegen beroepsopleiding te volgen, doen aan permanente educatie en staan onder streng toezicht. Met uw rechtsbijstandsverzekering toch een echte LPL-advocaat!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Winterswijk, Zevenaar
Advertisement

Bezoek website LPL Advocaten