De startpagina voor ondernemers van Gelderland

Juristen Gelderland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Juristen Gelderland

De Kempenaer Advocaten

Sinds 1816 verlenen we juridische diensten aan ondernemingen, organisaties, overheden en particulieren. Daarbij krijgen onze cliënten èn onze medewerkers altijd het beste van twee werelden: de kennis van een groot kantoor, gekoppeld aan de betrokkenheid van een klein kantoor.

Bezoek website De Kempenaer Advocaten

Dirkzwager Advocaten en Notarissen

Dirkzwager streeft ernaar om in Oost-Nederland op het gebied van juridische dienstverlening marktleider te zijn. Naast een focus op ondernemingen en (semi-)overheidsinstellingen werkt Dirkzwager landelijk voor zorginstellingen en (schade)verzekeraars. Een hoge kwaliteit door specialisatie en een servicegerichte cultuur zijn de pijlers van een hoogwaardige dienstverlening.

Bezoek website Dirkzwager Advocaten en Notarissen

Elders Advocaten

De advocaten van Elders werken voor zowel particulieren als de zakelijke markt, in de uitgebreide regio Zutphen en Lochem maar ook landelijk. Niet alleen veel ondernemers hebben de weg naar Elders Advocaten al gevonden, ook overheden en (non profit-)instellingen mogen wij tot onze klanten rekenen. De werkwijze van het advocatenkantoor is laagdrempelig en de dienstverlening staat garant voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Bezoek website Elders Advocaten

Bax Advocaten & Belastingadviseurs

BAX richt zich bewust op twee rechtsgebieden: juridisch en fiscaal. En hiermee onderscheiden we ons. Het is uniek dat advocaten en belastingkundigen nauw samenwerken om uw vraagstukken op te lossen. Gelet op de veelheid aan problemen en risico’s vraagt de markt eigenlijk om dit full service concept.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Doetinchem 

 

Bezoek website Bax Advocaten & Belastingadviseurs

JPR Advocaten

JPR Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor met vestigingen in Oost Nederland. Met in totaal ruim 100 enthousiaste medewerkers, waaronder zo’n 45 advocaten, begeleiden we onze zakelijke en particuliere cliënten bij hun juridische uitdagingen. We doen dat op een heel eigen, ondernemende manier: persoonlijk betrokken, praktisch, creatief en oplossingsgericht. Eigenzinnig professioneel, noemen we dat alles bij elkaar.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Enschede, Deventer, Doetinchem
JPR Advocaten
 

Bezoek website JPR Advocaten

Arslan & Ter Wee Advocaten

Of u nu particulier bent of ondernemer: U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht. Wij werken met oog voor detail, maar zonder het grotere perspectief uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht, fusies en overnames, wij zijn van alle markten thuis. Onze veelzijdigheid gaat nooit ten koste van onze specialistische kennis. Onze advocaten werken in afzonderlijke secties maar maken veelvuldig gebruik van elkaars kennis en specialisatie. Door deze manier van samenwerken kunnen wij u altijd de kwaliteit bieden die uw zaak verdient.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Zwolle 

 

Bezoek website Arslan & Ter Wee Advocaten

OMVR Lunenberg Advocaten

OMVR Lunenberg is met vestigingen in Harderwijk, Nunspeet, Nijkerk en Elburg het grootste kantoor in de driehoek Apeldoorn – Amersfoort – Zwolle. Meer dan 20 gespecialiseerde advocaten leggen zich toe op alle relevante rechtsgebieden voor ondernemers, overheden en particulieren.

Bezoek website OMVR Lunenberg Advocaten

Ross Advocaten

Ross Advocaten heeft als kantoor zijn wortels in de Liemers. De juridische dienstverlening is gericht op middelgrote en kleine bedrijven. Opleiding en bijscholing zijn toegesneden op de rechtsgebieden waarmee ondernemers in de praktijk van alle dag te maken hebben.

Bezoek website Ross Advocaten

Verweij Advocaten

Verweij advocaten biedt rechtshulp op maat voor ondernemers en particulieren.

Bezoek website Verweij Advocaten

JuristenTeam

JuristenTeam is een onafhankelijke juridische dienstverlener. Ons Team van ervaren Juristen staat bedrijven en particulieren met raad en daad bij. Onze doelstelling is de oplossing van uw probleem! We hanteren bepaalde standaard uitgangspunten. We hechten aan een duurzame relatie met u, gebaseerd op interesse, integriteit en vertrouwen. Om deze redenen vinden wij een goed persoonlijk contact met u van belang.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Amsterdam, Arnhem, Den-Bosch, Groningen, Rotterdam, Utrecht Zwolle

 

Bezoek website JuristenTeam

Nysingh Advocaten-Notarissen

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseren wij onder andere sectoren als de overheid, de zorg, food & agri, het onderwijs en familiebedrijven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Apeldoorn, Arnhem, Zwolle

Bezoek website Nysingh Advocaten-Notarissen

Haja Advocaat Juridisch Adviseur

Haja Advocaat & Juridisch Adviseur: úw advocaat op het gebied van algemeen bestuursrecht, omgevingsrecht & personen- en familierecht in Twello en de Stedendriehoek!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Twello

Bezoek website Haja Advocaat Juridisch Adviseur

DAS

Wij maken juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, ruim 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Afbeeldingsresultaat voor das rechtsbijstand

Bezoek website DAS