De startpagina voor ondernemers van Gelderland

Notarissen Gelderland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Notarissen Gelderland

Berkelstede Notarissen

Wij zijn onafhankelijke notariskantoren en zijn niet verbonden aan advocaten of belastingadviseurs. Onze kantoren verrichten alle notariële werkzaamheden, waarbij onze Algemene Voorwaarden van toepassing zijn. Tevens kunt u bij ons terecht voor mediation en estate planning.

Bezoek website Berkelstede Notarissen

Dirkzwager Advocaten en Notarissen

Dirkzwager streeft ernaar om in Oost-Nederland op het gebied van juridische dienstverlening marktleider te zijn. Naast een focus op ondernemingen en (semi-)overheidsinstellingen werkt Dirkzwager landelijk voor zorginstellingen en (schade)verzekeraars. Een hoge kwaliteit door specialisatie en een servicegerichte cultuur zijn de pijlers van een hoogwaardige dienstverlening.

Bezoek website Dirkzwager Advocaten en Notarissen

Hobbelink & Buitink Notarissen

Ons kantoor kan worden gekwalificeerd als een 'algemeen kantoor', hetgeen wil zeggen dat het kantoor werkzaam is in de drie traditionele werkgebieden van het notariaat te weten: familierechtpraktijk, registergoedpraktijk, ondernemingsrechtpraktijk. Verder zijn we o.a. gespecialiseerd in Estate Planning.

Bezoek website Hobbelink & Buitink Notarissen

Lingewaerd Notarissen

Lingewaerd Notarissen is een notariskantoor met vestigingen in Bemmel en Huissen onder de rook van Arnhem. Er zijn circa 28 personen werkzaam. Naast de algemene plaatselijke en regionale notarispraktijk (onroerend goed, familiepraktijk, overdracht binnenvaartschepen) is er een omvangrijke ondernemingspraktijk (besloten vennootschappen, bedrijfsopvolging in het MKB).

Bezoek website Lingewaerd Notarissen

Notaris Ockhuysen

Ons kantoor is een vertrouwd kantoor in Arnhem-zuid. Vertrouwd, want reeds in 1990 werd dit kantoor hier gevestigd als onderdeel van de maatschap Dirkzwager. Sinds 1 januari 2006 is het een zelfstandig kantoor geworden onder leiding van notaris Hanneke Ockhuysen. Zij is de opvolgster van notaris Ribbers.

Bezoek website Notaris Ockhuysen

Notariskantoor Houwaard

Bij Notariskantoor Houwaard in Wijhe kunt u voor alle notariele diensten terecht.

Bezoek website Notariskantoor Houwaard

Notarispoort

Als u een eigen bedrijf heeft of wilt beginnen, verdient niet alleen het product en marketing aandacht, maar ook de rechtsvorm van het bedrijf. Ons kantoor begeleidt u graag bij het oprichten, overdragen of beëindigen van uw onderneming.

Bezoek website Notarispoort

Otto & Kremer Notarissen

Ondernemen is vooruitzien. Of u nu een stichting bestuurt, een vereniging tot bloei brengt, net voor uzelf bent begonnen, inmiddels toe bent aan de oprichting van een BV of uw bedrijf over enkele jaren van de hand wilt doen: het is verstandig om zaken vast te leggen. Bij Otto & Kremer notarissen willen we het u mogelijk maken uw zakelijke doel te bereiken.

Bezoek website Otto & Kremer Notarissen

Wassink & Vermeulen

Bij Wassink & Vermeulen kunt u uitstekend terecht. Een aantal notarissen is gespecialiseerd in het adviseren en bijstaan van bedrijven.

Bezoek website Wassink & Vermeulen

Notariskantoor Blankestijn

Notariskantoor Blankestijn is een eigentijds notariskantoor, voorzien van moderne automatisering en een team met enthousiaste en deskundige medewerkers. Wij zijn u graag van dienst, op alle mogelijke notariële gebieden. Zowel voor het familierecht, als het ondernemingsrecht, de vastgoedpraktijk en de agrarische praktijk kunt u bij ons prima terecht!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Zelhem

Bezoek website Notariskantoor Blankestijn

Netwerk Notarissen

Netwerk Notarissen vormt met 600 gespecialiseerde notariële juristen het grootste samenwerkingsverband van notariskantoren in Nederland. Zij studeren samen en onderzoeken nieuwe juridische mogelijkheden. Vanuit meer dan 150 vestigingen staan wij voor je klaar met informatie en advies op belangrijke momenten in jouw leven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Baarn 

 

Bezoek website Netwerk Notarissen