De startpagina voor ondernemers van Gelderland

Rechtshulp Gelderland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Rechtshulp Gelderland

A&S advocaten

Wij werken veel voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en de agrarische sector. Wij hebben een vooraanstaande positie op het gebied van het agrarisch recht, onroerendgoed recht, bestuursrecht en milieurecht. Onze advocaten zijn onder meer gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, incasso's, personen en familierecht, huurrecht en het strafrecht.

Bezoek website A&S advocaten

Het Juridisch Loket

Het Juridisch Loket is er voor iedereen met een juridische vraag. Onze informatie en ons advies zijn gratis. Als u verdere hulp van een advocaat nodig heeft – en u heeft recht op gesubsidieerde rechtsbijstand – vergoedt de overheid het grootste deel van de kosten. U betaalt dan zelf een eigen bijdrage.

Bezoek website Het Juridisch Loket

Raad voor Rechtsbijstand

De Raad voor Rechtsbijstand heeft toezicht op en draagt zorg voor de organisatie van de verlening van gesubsidieerde rechtsbijstand door met name het Juridisch Loket, mediators en advocaten. Dat betekent dat mensen die een advocaat of mediator niet kunnen betalen subsidie kunnen krijgen van de Raad voor Rechtsbijstand.

Bezoek website Raad voor Rechtsbijstand

Rechtsbijstandbureau

Rechtsbijstandbureau is een juridische informatie dienstverlener die u wegwijs probeert te maken in het geheel van regels en instanties.

Bezoek website Rechtsbijstandbureau

Rechtswinkel Nijmegen

Stichting Rechtswinkel Nijmegen- Oost is een stichting met als doel het helpen van mensen die geconfronteerd worden met problemen op juridisch gebied. De hulp bestaat uit het verstrekken van een gratis juridisch advies of een eventuele doorverwijzing naar een instantie die u verder op weg kan helpen.

Bezoek website Rechtswinkel Nijmegen

Wegwetwijs

Wetwijs biedt speciaal voor MKB ondernemers een algemene juridische cursus van één dagdeel aan, waarvan het doel is om bij de MKB ondernemer een signaleringsfunctie voor juridische zaken en bijbehorende valkuilen te kweken.

Bezoek website Wegwetwijs