De startpagina voor ondernemers van Gelderland

Opleidingen Gelderland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Opleidingen Gelderland

Agrojobs

Agrojobs doet net dat beetje meer om bedrijven en kandidaten bij elkaar te brengen. Met ons bijscholingstraject krijgen HBO'ers met een groenopleiding een baan als calculator bij een groenbedrijf. Door leren, werken en goede begeleiding lossen we in 1 keer een vacatureprobleem én een baanprobleem op.

Bezoek website Agrojobs

Carmenta

Carmenta Coaching en Training is gestart vanuit de constatering, dat er op het gebied van communicatie nog veel te doen is. Met dit beeld voor ogen heeft Carmenta steeds meer trainingen ontwikkeld op het gebied van mondelinge en schriftelijke communicatie. Sinds kort biedt Carmenta ook reïntegratieprogramma’s aan.

Bezoek website Carmenta

Compart

Compart is al ruim 15 jaar actief in Noord Nederland. Al vele honderden mensen zijn door ons opgeleid om met programma's als Word, Excel, Access, Powerpoint te werken. Ook verzorgt Compart specialistischer cursussen op het gebied van grafische vormgeving (Corel Draw, Photoshop) en webdesign (Dreamweaver, Flash).

Bezoek website Compart

IDP- opleidingen

Het IPD is een gerenommeerd landelijk opleidingsinstituut. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen een passende opleiding aan te bieden. Daarom verzorgen wij diverse opleidingen op verschillende niveaus. Cursisten volgen bij ons mondeling onderwijs, gegeven door hooggekwalificeerde docenten. Al onze opleidingen sluiten aan op de examens van de erkende examenbureaus.

Bezoek website IDP- opleidingen

ISBW

Zoekt u een opleiding of training die daadwerkelijk effect heeft op uw functioneren? Een opleiding die aansluit bij uw opleidingsbehoeften en waarbij u het geleerde de volgende dag al kunt toepassen? Dan bent u bij ISBW aan het juiste adres.

Bezoek website ISBW

Jansse & Koekkoek

Jansse en Koekkoek werkt voor organisaties die menselijk talent als kritische succesfactor van hun bestaan beschouwen en daarom talenten van hun medewerkers optimaal willen inzetten om de organisatiedoelen te bereiken.

Bezoek website Jansse & Koekkoek

MD Training Coaching

Bij MD Training en Coaching kunt u terecht voor loopbaanadviezen, coaching, assesments en maatwerktrainingen.

Bezoek website MD Training Coaching

Open Universiteit Nederland

De Open Universiteit Nederland is de Expert op het gebied van onderwijsontwikkeling en onderwijsinnovatie en koploper in de ontwikkeling en toepassing van nieuwe technologieen en onderwijskundige inzichten. Deze expertise is niet alleen beschikbaar voor de Open Universiteit, maar voor iedereen in het hoger onderwijs en het bedrijfsleven.

Bezoek website Open Universiteit Nederland

LOI

Bij de LOI heb je de keuze uit meer dan 400 opleidingen. Van functiegerichte cursussen en beroepsgerichte MBO-opleidingen tot complete, officieel erkende HBO-opleidingen én universitaire opleidingen. Je vindt dus zeker een opleiding die bij je past.

Bezoek website LOI

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl