De startpagina voor ondernemers van Gelderland

Training en Coaching Gelderland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Training en Coaching Gelderland

De Crux Training en Coaching

Stap voor stap of radicaal overstag? Twijfelend of vastberaden? De crux van leren en veranderen zit in contact en motivatie. Iedereen die bereid is zelf de eerste stap te nemen doorloopt met De Crux een effectief ontwikkelingstraject, leuk en mét resultaat.

Bezoek website De Crux Training en Coaching

Immediact

Immediact biedt ondersteuning bij: organisatieontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling

Bezoek website Immediact

Next Turn

Next Turn coacht en traint medewerkers, leidinggevenden, managers op thema's rondom het eigen functioneren, leiderschapsvaardigheden, talent- en persoonlijke ontwikkelingsvraagstukken. Een evenwichtige en gezonde balans in leven en werken is ook steeds vaker een thema voor mensen.

Bezoek website Next Turn

Ravion

Ravion ontwikkelt, stimuleert en implementeert ondernemerschap binnen organisaties. Wij werken met de ondernemer en zijn of haar medewerkers aan de optimalisering van commerciële en financiële processen en creëren hiermee teams die een winstbijdrage leveren voor de organisatie.

Bezoek website Ravion

MTC Training

MTC is uw partner voor outputverhogende trainingen, adviesdiensten en interim management. MTC helpt in korte tijd de relatie met uw klant beduidend te verbeteren, ongeacht de markt waarin u zich begeeft. Wij reiken u effectieve, op maat gemaakte oplossingen aan voor het vergroten van uw winstcapaciteit.

Bezoek website MTC Training

Zuiver Arbeidsrecht

Zuiver Arbeidsrecht is de arbeidsrechtspecialist voor werkgevers /HR-functionarissen en werknemers. De dienstverlening wordt gekenmerkt door de praktijkgerichte vertaling, de deskundigheid en helderheid.

Bezoek website Zuiver Arbeidsrecht

iuvare

U wilt opbouwen, u wilt ondernemen, u wilt bezig zijn met uw vak! U heeft waarschijnlijk geen tijd om alle administratieve en fiscale wet- en regelgeving bij te houden. IUVARE neemt u die administratieve en fiscale zorg snel en effectief uit handen. Wij doen dat al jaren succesvol voor kleine en middelgrote ondernemingen, verenigingen en stichtingen, én particulieren!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Arnhem, Nijmegen 
Afbeeldingsresultaat voor iuvare administratie belastingen b.v
 

Bezoek website iuvare

Siebert & Wassink

Siebert & Wassink adviseert organisaties bij het aannemen, het ontwikkelen en het vertrek van professionals en leidinggevenden. Door jarenlange expertise en betrouwbaar vakmanschap is Siebert & Wassink gegroeid tot het toonaangevende personeelsadviesbureau in Oost Nederland.

- Middelgroot
- Enschede, Lichtenvoorde

Bezoek website Siebert & Wassink

VOV Consultancy

Competentieontwikkeling en strategisch personeelsbeleid zijn dé instrumenten voor zorgorganisaties om personeel te kunnen blijven aantrekken, werven, optimaal in te zetten en te binden en boeien. Voorts is het noodzaak te komen tot zelforganiserende teams met veel minder en ander management en staf bij veel zorginstellingen en onderwijsinstellingen.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Zutphen

 

Bezoek website VOV Consultancy

UNIT4 Business Software

UNIT4 ontwikkelt cloudgebaseerde ERP- en bedrijfssoftware. Met onze software en diensten helpen we onze klanten te voldoen aan de behoeften die een steeds veranderende omgeving met zich meebrengt. Organisaties willen blijven draaien en kunnen groeien. Om voorop te blijven moet software snel en tegen lage kosten aan te passen zijn aan continu veranderende situaties. En dat is precies wat onze ERP en bedrijfssoftware biedt. Software die klaar is voor de veranderingen van morgen. Dat noemen wij: software vooruitgedacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Hengelo, Rijssen, Sliedrecht, Utrecht, Veenendaal, Zoetermeer 
UNIT4 bedrijfssoftware

Bezoek website UNIT4 Business Software

Bureau Strak

Bureau Strak is een creatief marketingbureau, gevestigd in Hardenberg, met een focus op online. We zijn on-life. De perfecte combinatie tussen online en offline en we staan midden in het leven. We snappen wat merken moeten doen om zowel online als offline de doelgroep te raken. Dat vormt onze campagnes. Met die campagnes geven we merken ook een online gezicht. Bureau Strak is een digitaal marketingbureau. We ademen internet. We sturen op resultaat, maar altijd met een creatieve invalshoek. Zo krijgen onze opdrachtgevers altijd wat ze nodig hebben en vaak nog meer.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hardenberg 
Displaying Strak.png

Bezoek website Bureau Strak

Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.500 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening. Het RB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en biedt daarom een uitgebreid Permanente Educatie-programma aan. Daarnaast biedt RB Opleidingen een breed scala aan opleidingen aan op diverse niveaus. U kunt vanaf de start in de opleiding Register Belastingconsulent in zes jaar afstuderen op academisch niveau.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Culemborg 
Register belasting adviseurs: Verder in fiscale kennis

Bezoek website Register Belastingadviseurs

MFAS

De basis voor MFAS/Meijer Fiscale Adviessystemen bv is gelegd in 1985. Henry Meijer kreeg bij het toenmalige De Boer en Van Keulen Groningen, thans PWC, de opdracht een checklist op te stellen voor het genereren van werk uit accountantsdossiers. In 1988 introduceerde hij dit instrument bij Moret Gudde Brinkman, thans EY. In 1994 werd MFAS/Meijer Fiscale Adviessystemen opgericht. Met onze cursussen proberen wij praktijkconcepten (verder) te ontwikkelen en ons programma te verrijken. U krijgt ideeën en handvatten voor uw cliënten aangereikt. Weinig theorie, veel praktijk!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Noordwijk 
Afbeeldingsresultaat voor meijer fiscale adviessystemen
 

Bezoek website MFAS

De Eigen Zaak

De Eigen Zaak is een adviesbureau voor fulltime en parttime ondernemers en starters. Wij richten ons vooral op eenpitters en kleine ondernemingen. De Eigen Zaak is een advies- en coachorganisatie voor startende en gevestigde ondernemers. We werken vanuit een groot, multifunctioneel pand in het Spijkerkwartier in Arnhem. In dit pand zijn nog verschillende andere ondernemingen gevestigd.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Arnhem 

 

Bezoek website De Eigen Zaak

Edubookers.com

Wij zijn Edubookers, hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Wij bieden duizenden trainingen aan van honderden van de beste opleiders in Nederland. Veel van onze trainingen zijn beoordeeld door oud cursisten, zodat jij de beste keuze kunt maken. Het Edubookers team helpt jou om te blijven groeien en dat met de beste prijsgarantie!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Eindhoven 

 

Bezoek website Edubookers.com