De startpagina voor ondernemers van Gelderland

Werving en Selectie Gelderland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Werving en Selectie Gelderland

Brunel

Onze dienstverlening maken we effectief via diverse specialisaties die zich primair bezighouden met detachering en werving & selectie, maar ook steeds vaker ingeschakeld worden bij vragen over outsourcing, pooling, bij- en nascholing en outplacement.

Bezoek website Brunel

FunktieMediair

FunktieMediair biedt een uitzonderlijk brede dienstverlening: werving en selectie, assessment, training, loopbaanbegeleiding (coaching en outplacement) en advies. Wij denken mee op strategisch niveau, brengen mogelijkheden in kaart en de essentie boven tafel.

Bezoek website FunktieMediair

Hunterselect

Hunter Select is een professioneel en gerenommeerd werving- en selectiebureau dat zich concentreert op de Noordelijke arbeidsmarkt.

Bezoek website Hunterselect

I-people

I-People is een landelijk opererend werving -en selectiebureau, dat is gespecialiseerd in het werven van MBO-, HBO- en WO kandidaten via internet. Samen met het grote wervingsbereik, onze gespecialiseerde consultants, vakbekwame selectie en deskundig advies, kan snel en effectieve de juiste match worden gemaakt.

Bezoek website I-people

Manpower

Manpower Professional bemiddelt hoogopgeleide professionals binnen de sectoren Engineering, Finance en Sales & Marketing voor lokale, nationale en internationale ondernemingen.

Bezoek website Manpower

Tempo-Team

Tempo-Team heeft ruim 35 jaar kennis van de arbeidsmarkt en is de tweede uitzendonderneming van Nederland. Via 275 vestigingen zijn dagelijks gemiddeld 30.000 uitzendkrachten en gedetacheerden aan het werk. Tempo-Team maakt deel uit van Randstad Holding.

Bezoek website Tempo-Team

Verschure Advies

Verschure Advies is een onafhankelijke coaching, organisatie- en adviesbureau voor personeel- en organisatie-vraagstukken binnen bedrijven van verschillende sectoren en branches. Verschure Advies staat voor een nuchtere en zakelijke aanpak. Speciaal voor ondernemingen die zelf geen of onvoldoende P&O kennis in huis hebben is Verschure Advies het adres voor een P&O advies op maat.

Bezoek website Verschure Advies

Lintberg

Lintberg onderscheidt zich van traditionele vacaturesites door alleen vacatures met een salaris vanaf €100.000 aan te bieden. Met ruim 30.000 geregistreerde topkandidaten biedt Lintberg een uitstekende aanvulling op het netwerk van topheadhunters en executive search bureaus, maar ook een platform om discreet een topvacature in een relevante doelgroep te plaatsen.

Bezoek website Lintberg

Siebert & Wassink

Siebert & Wassink adviseert organisaties bij het aannemen, het ontwikkelen en het vertrek van professionals en leidinggevenden. Door jarenlange expertise en betrouwbaar vakmanschap is Siebert & Wassink gegroeid tot het toonaangevende personeelsadviesbureau in Oost Nederland.

- Middelgroot
- Enschede, Lichtenvoorde

Bezoek website Siebert & Wassink

Freelancer.nl

Freelancer.nl is een platform waar opdrachtgevers en freelancers elkaar vinden. Plaats een opdracht, bekijk offertes en vind vandaag nog de juiste freelance professional voor de opdracht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Amsterdam

 

Bezoek website Freelancer.nl

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl

Technio

Werving en selectie gericht op (online) marketing talent op een snelle, sociale en succesvolle manier. Dat is Technio. Technio staat voor ruim 10 jaar ervaring met het bij elkaar brengen van vacature en specialist via social media, website optimalisatie en (vooral) netwerken. De ideale combinatie die niet leidt tot 15 irrelevante cv’s, maar wel dat ene, juiste cv. En voor de kandidaat, de juiste vacature en werkgever. Of het nu gaat om een SEO specialist, traffic specialist of juist een acccountmanager of een PHP programmeur, Technio maakt er een sport van!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Harlingen 
Techniek vacatures

Bezoek website Technio

Omega Salaris & Advies

Omega Salaris & Advies is een eigentijdse organisatie gespecialiseerd op het gebied van salarisadministratie en personeelsbeleid in de breedste zin van het woord. In 2012 is Omega Salaris & Advies opgericht mede vanwege de grote vraag naar advies en begeleiding op het gebied van salaris en personeel.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Sliedrecht 
Salaris & Advies

Bezoek website Omega Salaris & Advies

Westeneng Accountants + Adviseurs

U staat voor de uitdaging om een accountant te kiezen. Dat is een belangrijk moment. U bent - zo zien wij dat tenminste - op zoek naar een betrokken partner. Een adviseur waar u straks nauw mee samenwerkt. Een organisatie die passie heeft voor toekomstgerichte ondernemers en hen coacht op financieel en fiscaal gebied. Dat is Westeneng Accountants + Adviseurs.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Barneveld

Bezoek website Westeneng Accountants + Adviseurs