De startpagina voor ondernemers van Gelderland

Arbeidsongeschiktheid Gelderland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Arbeidsongeschiktheid Gelderland

ASR Verzekeringen

Met ons nieuwe logo benadrukken we dat we een bedrijf zijn met een menselijk gezicht. We stellen de bescherming van alles wat voor u belangrijk is voorop. Zekerheid bieden aan onze klanten is tenslotte ons bestaansrecht. Wij doen dat samen met uw tussenpersoon en daarbij maken wij gebruik van de ervaringen die we binnen AMEV, Stad Rotterdam en Woudsend sinds 1720 hebben opgebouwd.

Bezoek website ASR Verzekeringen

Buteo Assurantiën

Het kantoor van Buteo Assurantiën is gevestigd in Apeldoorn. De organisatie is opgericht als een landelijk opererend assurantiekantoor dat naast particulieren ook bedrijven over financiële risico’s voorlicht. Daarnaast bemiddelt Buteo Assurantiën bij het afsluiten van onder andere schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken en leningen. Tevens kunt u bij ons terecht voor het openen van een betaal en/of spaarrekening.

Bezoek website Buteo Assurantiën

Centraal Beheer Achmea

Als ondernemer bent u genoodzaakt zelf iets te regelen voor het geval u ziek of arbeidsongeschikt wordt. Met de Ondernemers AOV van Centraal Beheer Achmea zorgt u zelf voor noodzakelijke financiële bescherming van uw inkomen. Welke bescherming voor u het meest optimaal is, hangt af van uw wensen en van uw specifieke situatie.

Bezoek website Centraal Beheer Achmea

Interpolis

Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekendheid bij het publiek. Onze Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder bieden wij consumenten en ondernemers concrete en relevante verzekeringsoplossingen voor risico’s waar zij aan bloot staan.

Bezoek website Interpolis

Ohra

Bij OHRA houden we van duidelijkheid. Dat betekent: weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijnen. Zo houden we het overzichtelijk en weet u direct waar u aan toe bent. Heeft u een vraag of heeft u ons snel nodig? Bij ons krijgt u meteen een deskundige aan de telefoon. Maar ook via internet is het zo geregeld.

Bezoek website Ohra

AOVzonderprovisie.nl

Wij werken op basis van een gericht klantadvies voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dat betekent dat wij u vanaf het uitbrengen van de offerte tot aan het einde van de looptijd begeleiden. U als klant bent altijd het uitgangspunt. En, wij gaan altijd op zoek naar de beste oplossing die van toepassing is op uw situatie.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Hoofdlocatie: Deventer 
Displaying AOVzonderprovisie.jpg
 

Bezoek website AOVzonderprovisie.nl

Tijmen Kroes

De relatie die wij met onze klanten hebben, is gebaseerd op vertrouwen. Het vertrouwen dat uw verzekeringen en financiële zaken als hypotheken, spaarregelingen en pensioenen bij ons in goede handen zijn.

Bezoek website Tijmen Kroes

Verzekeringen Online.nl

Verzekeringen-Online is onafhankelijk en daarom geen belanghebbende bij het advies wat u krijgt, de verzekering die u afsluit, of de partij bij of via wie u dat doet. Bij Verzekeringen-Online kunt zowel als particulier en als ondernemers uitstekend terecht.

Bezoek website Verzekeringen Online.nl

Loyalis

Loyalis levert aanvullende producten en diensten voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Speciaal voor overheid, onderwijs en gelieerde instellingen. De producten sluiten uitstekend aan op de collectieve pensioenregeling.

Bezoek website Loyalis

Simons Financieel Adviesgroep

Al tientallen jaren zijn de adviseurs van Simons Financieel Adviesgroep werkzaam in de financiële branche. U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle financiële aangelegenheden zoals hypotheken verzekeringen en advies op gebied van onroerend goed.

Bezoek website Simons Financieel Adviesgroep

Kettlitz & Deenik

Op onze site kunt u informatie vinden over het zorgplan, aanvullende verzekeringen, keuze zorgplan en de klasseverzekering. De informatie is zowel voor werknemers als voor werkgevers.

Bezoek website Kettlitz & Deenik