De startpagina voor ondernemers van Gelderland

Inboedelverzekering Gelderland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Inboedelverzekering Gelderland

Brugmans

“Brugmans sinds 1882” is een onafhankelijk tussenpersoon op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financieringen. Wij bieden particulieren en bedrijven passende oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken of risico’s. Hierbij kunnen wij gebruik maken van bijna alle verzekeraars die Nederland rijk is.

Bezoek website Brugmans

Centraal Beheer Achmea

Ieder bedrijf loopt specifieke risico’s. Onze verzekeringen en diensten bieden financiële bescherming, zodat de continuïteit van uw onderneming niet in gevaar komt

Bezoek website Centraal Beheer Achmea

MKB Benefits

Wij staan klaar voor het MKB als het gaat om verzekeringen; voor u als ondernemer, uw personeel of uw bedrijf. MKB Benefits werkgeversadvies; actief op het gebied van verzekeringen (van arbeidsongeschiktheid tot ziekte-verzuim), sparen en hypotheken.

Bezoek website MKB Benefits

MKB Direct

De MKBDirect.nl productvergelijker is speciaal ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf. Hiermee kunt u in één keer alle kosten van de noodzakelijke bedrijfsmatige verzekeringen vaststellen. U bepaalt zelf de samenstelling van uw verzekeringspakket.

Bezoek website MKB Direct

United Insurance

United Insurance koopt voor tienduizenden consumenten grote volumes in. En dat ziet u direct terug in de lage premies. ""Let´s buy it together!""

Bezoek website United Insurance

Wit Geld

We zijn een zelfstandige en onafhankelijke financiële dienstverlener. WitGeld gelooft in verzekeringen die eerlijk zijn, waar je van op aan kunt als je ze nodig hebt en en wat je leven makkelijker maakt. Omdat Nationale-Nederlanden en TAF het meest aansluiten op deze normen en waarden hebben we deze partners uitgekozen om risicodrager te zijn voor onze verzekeringen.

Bezoek website Wit Geld

Independer

Independer is opgericht uit idealisme. Met zo’n 170 Independers zetten we ons met veel passie in om de verzekeringswereld beter en overzichtelijker te maken. Voor jou onderhandelen we met verzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste premies. Zo halen we het beste in hen naar boven. Wij vergelijken, adviseren en helpen jou met het afsluiten van een verzekering.

Bezoek website Independer

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

Verzekeruwbedrijf.nl

Als zelfverzekerde ZZP'er of MKB'er bent u trots op uw bedrijf. U werkt dan ook hard voor uw onderneming. Daarnaast beseft u dat een goede verzekering noodzakelijk is om tegenslagen op te vangen. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Verzekeruwbedrijf.nl biedt u daarom een passende verzekering voor elk risico. U kunt uw verzekeringen snel en gemakkelijk online afsluiten en beheren. U houdt dan tijd over voor de zaken waar u zich liever mee bezig houdt. Zaken die voor u en uw onderneming elke dag weer van belang zijn. Verzekeruwbedrijf.nl is een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank of verzekeraar heeft stemrecht of aandelen in onze onderneming.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: ‘s- Hertogenbosch

Bezoek website Verzekeruwbedrijf.nl

Waterman Advies BV

Verzekeren zoals u dat wilt. Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden: 1= Persoonlijk advies van een adviseur, 2=Telefonische helpdesk 3=Zelf verzekeren via onze digitale verzekeringswinkel.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Apeldoorn
Logo Waterman Advies BV
 

Bezoek website Waterman Advies BV

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr

Fred Groen Financieel Advies

Fred Groen Financieel Advies is een 100% onafhankelijke financieel dienstverlener, die voor cliënten bemiddelt en adviseert in hypotheken en aanverwante financiële producten (verzekeringen, pensioenen, belastingen en sparen).

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Apeldoorn
Fred Groen Financieel Advies

Bezoek website Fred Groen Financieel Advies

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Rotterdam

Bezoek website Nationale Nederlanden

Financieel Adviesgroep Apeldoorn

Financieel Adviesgroep Apeldoorn B.V. is een landelijk werkend bedrijf waar de belangen van de klant voorop staan. In een normale Nederlandse taal die iedereen begrijpt, dus geen dure en moeilijke woorden op papier of aan de telefoon. Ons streven is maatwerk leveren aan onze klanten, wij werken landelijk en streven naar een goed product.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Apeldoorn 

Bezoek website Financieel Adviesgroep Apeldoorn

de Goudse verzekeringen

De Goudse heeft gekozen voor een organisatiestructuur waarmee snel en daadkrachtig ingespeeld kan worden op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Door korte lijnen kan De Goudse direct inspelen op de wensen van eindklanten en verzekeringsadviseurs.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Gouda 

Bezoek website de Goudse verzekeringen