De startpagina voor ondernemers van Gelderland

Pensioenverzekering Gelderland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Pensioenverzekering Gelderland

Borkent Verzekeringen

Wij zijn een 100% onafhankelijk werkend financieel adviesbureau met 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Bij ons kunt u o.a. terecht voor verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financieringen.

Bezoek website Borkent Verzekeringen

Buteo Assurantiën

Pensioen is iets waar u dagelijks niet bij stil staat. Waarschijnlijk duurt het wel even voordat u van uw pensioen kunt gaan genieten. En toch is er ongetwijfeld een keer een moment geweest dat ook u er even bij stil heeft gestaan. U kunt bij ons terecht voor een gesprek omtrent de opbouwmogelijkheden voor uzelf en ook voor uw personeelsleden.

Bezoek website Buteo Assurantiën

H. Jansen Assurantiën

H. Jansen Assurantiën staat voor partnerschap, professionaliteit en betrouwbaarheid. Als onafhankelijke assurantiebemiddelaar werken wij samen met nagenoeg alle aanbieders van financiële diensten. Ons advies is objectief en gebaseerd op uw specifieke situatie. Nu én met het oog op de toekomst.

Bezoek website H. Jansen Assurantiën

RVS Pensioenen

Onze adviseurs zijn vakmensen. Ze kijken naar je dromen en wensen. Maar ook naar je (financiële) mogelijkheden. Want je kunt wel alles willen, het moet wel betaalbaar zijn. Bij RVS kunt u terecht voor hypotheken, pensioenen en verzekeringen.

Bezoek website RVS Pensioenen

Wevers Financieel Advies

Een financieel zekere toekomst wil iedereen. Alleen hoe realiseert u die? Financiële planning is mensenwerk. Bij Wevers Financieel Advies hechten wij daarom sterk aan persoonlijk contact met onze relaties. Al meer dan 20 jaar staan wij garant voor een deskundig en onafhankelijk advies. Met onze visie geven we ook u graag inzicht in uw financiële toekomst.

Bezoek website Wevers Financieel Advies

Zwitserleven

Als ondernemer denkt u het liefst zo weinig mogelijk aan uw pensioen. U bent druk bezig met uw bedrijf en denkt wellicht dat uw bedrijf uw pensioen is. Toch is de praktijk vaak anders. Het is daarom verstandig regelmatig aandacht te besteden aan uw pensioenplanning.

Bezoek website Zwitserleven

Simons Financieel Adviesgroep

Al tientallen jaren zijn de adviseurs van Simons Financieel Adviesgroep werkzaam in de financiële branche. U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle financiële aangelegenheden zoals hypotheken verzekeringen en advies op gebied van onroerend goed.

Bezoek website Simons Financieel Adviesgroep

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

GeldXpert

GeldXpert Zakelijk is een no-nonsense organisatie. Dat betekent: daadkracht, deskundige aanpak, korte lijnen en oplossingen op maat. Deskundige medewerkers met brede ervaring, staan altijd voor u klaar en geven een goed onderbouwd en gedegen advies. In samenspraak met u wordt een pakket aan verzekeringen samengesteld, dat op uw specifieke situatie en uw onderneming is toegespitst. Onze producten en diensten onderscheiden zich door maximale kwaliteit tegen de scherpste prijsstelling.

Bezoek website GeldXpert

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Rotterdam

Bezoek website Nationale Nederlanden