De startpagina voor ondernemers van Gelderland

Vergelijker Gelderland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Vergelijker Gelderland

ANWB

Wegenwacht, bewegwijzering, Alarmcentrale, de Kampioen. Daar kent iedereen de ANWB van. Maar de ANWB is en doet nog veel meer. Als lid kunt u bij de ANWB terecht voor informatie, advies en hulp, maar ook voor allerlei producten en diensten op het gebied van recreatie, toerisme, verkeer en vervoer

Bezoek website ANWB

Geen cent teveel

Geencentteveel.nl is een onafhankelijke vergelijkingswebsite voor particuliere verzekeringen en is eigendom van Geencentteveel.nl bv. Op Geencentteveel.nl kunnen consumenten premies en voorwaarden van verzekeringen en maatschappijen online vergelijken. Door middel van onze premie- en productvergelijkingservice kunt u op basis van uw criteria de beste online verzekeringen afsluiten.

Bezoek website Geen cent teveel

Vergelijk.nl

Wil je ook niet teveel betalen voor je verzekeringen? Vergelijk ze hier. Van zorgverzekering tot autoverzekering, van hypotheken tot reisverzekering. Vraag vrijblijvend een maatgesneden offerte aan of sluit 'm direct online af. Nieuw: vind de meest geschikte huisarts bij jouw in de buurt!

Bezoek website Vergelijk.nl

Verzekering.nu

Gemakkelijk en snel online de goedkoopste verzekering berekenen. Verzekeringen vergelijken en direct online verzekeren.

Bezoek website Verzekering.nu

Verzekering.rubriek

Vraag hier offerte aan om de verzekering over te sluiten. Dit is gratis en verplicht u tot niks. Blijkt het dat u geld kunt besparen op uw verzekeringen geeft u ons opdracht om het oversluiten te regelen. Soms moet hierbij wel rekening worden gehouden met een opzegtermijn.

Bezoek website Verzekering.rubriek

Zorgkiezer.nl

Vergelijk in één overzicht de zorgverzekering premie voor de basisverzekering van alle zorgverzekeringen. Bekijk de premie en vraag gratis een online offerte aan. Je kunt ook een aantal zorgverzekeringen selecteren en met elkaar vergelijken op dekking en premie.

Bezoek website Zorgkiezer.nl

Independer

Independer is opgericht uit idealisme. Met zo’n 170 Independers zetten we ons met veel passie in om de verzekeringswereld beter en overzichtelijker te maken. Voor jou onderhandelen we met verzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste premies. Zo halen we het beste in hen naar boven. Wij vergelijken, adviseren en helpen jou met het afsluiten van een verzekering.

Bezoek website Independer

Clemens Financieel Advies

Wij willen je terzijde staan bij jouw financiële vragen. Door vaak en gestructureerd met je te communiceren bouwen wij kennis op van alle aspecten van jouw financiën. Wij willen jouw vertrouwenspersoon zijn. En je helpen de juiste beslissingen te nemen en de juiste prioriteiten te stellen.

Bezoek website Clemens Financieel Advies

Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn.

Bezoek website Van Bruggen Adviesgroep

Zorgverzekering.net

Een zorgverzekering kiezen is moeilijk en tijdrovend, omdat er veel aanbieders zijn met allerlei verschillende pakketten. Uw zorgverzekering vergelijken met andere zorgverzekeringen biedt de zekerheid van uw gemaakte keuze. Zorgverzekering.net maakt vergelijken voor u makkelijk.

Bezoek website Zorgverzekering.net

Sum.nl

Op SUM.nl vind je gemakkelijk en snel de beste deals. Bereken jouw premie voor zorgverzekeringen of autoverzekeringen op basis van jouw persoonlijke situatie, of vergelijk alle verzekeraars.De missie van SUM.nl is om niemand in Nederland onnodig te veel geld te laten betalen voor o.a. verzekeringen. Op vaste lasten kunnen consumenten veel geld besparen. Wij willen iedereen informeren met onafhankelijke artikelen en het makkelijker maken om producten te vergelijken. Geen gedoe en duidelijk laten zien wat de beste deal is.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Zeist

Bezoek website Sum.nl

Qlick.nl

Uitzoeken van de verzekering die het best bij jouw wensen past en het minste kost, dat is waar Qlick jou bij helpt. Met uitgebreide en altijd up-to-date vergelijkingen betaal je nooit meer te veel voor je verzekering!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig 
- Locatie: Rotterdam 
Displaying Qlick.jpg
 

Bezoek website Qlick.nl

Van der Meer financiële diensten

Van der Meer Financiële Diensten is een 100% onafhankelijk financieel dienstverlener. Persoonlijk, objectief en deskundig advies waar u financieel beter van wordt! Ons uitgangspunt is dat u financieel beter wordt van ons advies. Of het nu gaat om een hypotheek, verzekering, pensioen of krediet, úw financieel voordeel is altijd groter dan de kosten van onze dienstverlening!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Elburg 
Van der Meer banner Logo

Bezoek website Van der Meer financiële diensten

Verzekeringen.com

Wij willen jou helpen om op een simpele manier de beste verzekering te kiezen. Misschien ga je voor het eerst een autoverzekering afsluiten of ben je opzoek naar een goedkopere zorgverzekering. Verzekeringen.com geeft jou de mogelijkheid om zelf de juiste keuze te maken. Start met besparen en vergelijk verzekeringen op premie, dekking en polisvoorwaarden.Goed verzekeren, dat regel je zelf!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Kapelle 

Bezoek website Verzekeringen.com