De startpagina voor ondernemers van Gelderland

Verzekeringsadviseurs Gelderland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Verzekeringsadviseurs Gelderland

AdviesKring

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.

Bezoek website AdviesKring

Albers assurantie-adviseurs

Al meer dan 65 jaar is Albers assurantie-adviseurs als ongebonden intermediair actief voor particulieren én bedrijven. Wij beschikken over veel ervaring en kennis en vanuit deze disciplines kunnen wij u van advies dienen inzake een grote verscheidenheid aan verzekeringsproducten. Voor het verzekeren van uw risico hebben wij de keuze uit een groot aantal verzekeraars.

Bezoek website Albers assurantie-adviseurs

Beltz adviesgroep

Wij geven aan onze totaal relaties in de regio Zuid-West-Brabant sinds 1990 op onze eigen wijze, als persoonlijk sparring partner en vertrouwenspersoon, onafhankelijk inzicht en advies op het gebied van uw persoonlijke situatie, verzekeringen en financiële diensten. Hierbij kijken we naar oplossingen voor de langere termijn en denken "out of the box".

Bezoek website Beltz adviesgroep

Borkent Verzekeringen

Wij zijn een 100% onafhankelijk werkend financieel adviesbureau met 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening.U als klant zien we als onze opdrachtgever en niet de meer dan 30 banken en verzekeraars waar we zaken mee kunnen doen. Daarom richten we ons op uw belangen. Of het nu gaat om een inboedel-, autoverzekering of een hypotheek, wij willen uw belangen zo goed mogelijk behartigen.

Bezoek website Borkent Verzekeringen

De Eras Assurantie Groep

Wij zijn een 100% ongebonden kantoor. Dit betekent dat wij u volledig onafhankelijk adviseren. Wij hebben relaties met meerdere banken, verzekeraars en beleggingsmaatschappijen. Al uw vragen over uw hypotheek, pensioen, verzekeringen, sparen, beleggingen en kredieten worden door ons team deskundig beantwoord. U ontvangt altijd een duidelijke persoonlijke uitleg.

Bezoek website De Eras Assurantie Groep

Eijmans Verzekeringen

De specialist op het gebied van Assurantien, Pensioenen & Hypotheken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen er terecht voor deskundig advies.

Bezoek website Eijmans Verzekeringen

H. Jansen Groep Assurantiën

H. Jansen Assurantiën staat voor partnerschap, professionaliteit en betrouwbaarheid. Als onafhankelijke assurantiebemiddelaar werken wij samen met nagenoeg alle aanbieders van financiële diensten. Ons advies is objectief en gebaseerd op uw specifieke situatie. Nu én met het oog op de toekomst.

Bezoek website H. Jansen Groep Assurantiën

Mercurius Verzekeringen

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Mercurius neemt daarom graag de tijd voor u. Wij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Bezoek website Mercurius Verzekeringen

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr

Van der Meer financiële diensten

Van der Meer Financiële Diensten is een 100% onafhankelijk financieel dienstverlener. Persoonlijk, objectief en deskundig advies waar u financieel beter van wordt! Ons uitgangspunt is dat u financieel beter wordt van ons advies. Of het nu gaat om een hypotheek, verzekering, pensioen of krediet, úw financieel voordeel is altijd groter dan de kosten van onze dienstverlening!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Elburg 
Van der Meer banner Logo

Bezoek website Van der Meer financiële diensten

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

de Goudse verzekeringen

De Goudse heeft gekozen voor een organisatiestructuur waarmee snel en daadkrachtig ingespeeld kan worden op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Door korte lijnen kan De Goudse direct inspelen op de wensen van eindklanten en verzekeringsadviseurs.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Gouda 

Bezoek website de Goudse verzekeringen